Waardebepaling en WOZ

WOZ 2018 ­heeft bezwaar maken zin ?

Bereken hier uw­ fiscale voordeel. ­Is­het verschil meer dan € 150.-­? Vraag ons of het zin heeft om een contra-taxatie te laten maken om­succesvol bezwaar te maken. 024-3581284

­

Een waardebepaling van uw woning: vraag de expert hoe te starten met uw verkoopplannen.

Wellicht heeft u nu of op korte termijn plannen om uw woning te verkopen. Kolmeijer Makelaars biedt u een VRIJBLIJVENDE en KOSTELOZE waardebepaling aan.

Onze ervaren NVM-opgeleide makelaars zullen u informeren over de actuele marktwaarde van uw woning; voor u van groot belang om bij de verkoop een juiste vraagprijs vast te stellen! Over overige zaken die de verkoop van uw woning met zich meebrengen informeren wij u graag in een vrijblijvend gesprek. Wij zullen onder andere ingaan op onze talrijke unieke mogelijkheden uw woning onder de aandacht van woningzoekende te brengen.

De statistieken bewijzen dat wij de snel en goed verkopen, veelal met en geringe afwijking ten opzichte van de vraagprijs. Vraag deze vrijblijvende waardebepaling aan middels info@kolmeijermakelaars.nl of bel ons op een van onze telefoonnummers: 024-3581284 zodat wij op korte termijn een afspraak met u kunnen maken.

( deze waardebepaling is geen taxatie en kan niet worden gebruikt voor hypotheek, verzekering of belastingdienst en er kunnen geen rechten aan worden ontleend)